Volvo V60 Cross Country

Dinamism şi versatilitate, cu aspect dur şi capacitate de funcţionare pe orice teren.

Dur şi rafinat

O experienţă implicată a condusului, special pentru iubitorii de design, natură şi aventură. 

Acasă pe toate drumurile

Orice drum este drumul corect atunci când vă aflaţi la bordul unui V60 Cross Country. Acesta are o gardă la sol înaltă pentru a face faţă tuturor drumurilor, pe orice vreme. Iar versiunea cu tracţiune integrală reprezintă un plus pentru această capacitate.

Sportiv, dar confortabil

Un scaun confortabil reprezintă legătura dvs. cu şoseaua. Scaunele Sport tapiţate cu piele ale modelului Volvo V60 Cross Country dau senzaţia de sprijin, aşa încât veţi dori ca aventura să nu se termine niciodată. 

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.