NOUL VOLVO XC40

Îți prezentăm noul Volvo XC40 - un SUV mic construit în jurul inovației. Cu design expresiv, depozitare ingenioasă și tehnologie inteligentă, e construit pentru viața de oraș.

Rămâi deasupra tuturor

Garda la sol înaltă oferă lui Volvo XC40 o prezență puternică și vizibilitate excelentă. Cu roți și anvelope mari, modelul face față fără efort oricărui tip de drum. Acest SUV îți permite să te ridici deasupra tuturor.

Design expresiv

Volvo XC40 este SUV autentic pentru oraș, produs de Volvo Cars. Designul tineresc se îmbină cu proporțiile SUV-ului pentru a crea o mașină care face o declarație îndrăzneață.

Soluții ingenioase

Volvo XC40 are un spațiu de depozitare pe consola tunel unde telefonul poate fi depozitat și încărcat wireless, reducând dezordinea și fiind mai ușor de ajuns la acesta. Telefonul stă în unghiul perfect pentru ca tu să poți răspunde ușor sau să arunci o privire pe ecranul acestuia dacă ai nevoie.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.