Noul Volvo V90

Îți prezentăm Volvo V90: The pinnacle of the modern luxury estate.

Tehnologia Twin Engine

Cu motorul T8 Twin Engine, Volvo V90 atinge cea mai bună performanță, fără compromisuri. Cele trei moduri de condus diferite sunt concepute pentru a răspunde tuturor nevoilor.

Lumină. Spațiu. Eleganță.

Trăiește experiența unui sanctuar scandinav luminos și spațios grație plafonului panoramic. Fie închis, fie deschis, acesta te conectează cu exteriorul chiar și atunci când ești în mașină.

Sonorizare Premium

Sistemul audio "Premium Sound" include unul din primele subwoofere cu răcire pe aer destinate utilizării în industria auto.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.