E CĂLĂTORIA TA

E ceva special cu noul Volvo V40

Conceput pentru viața de oraș

Volvo V40 este modelul compact care se potrivește perfect vieții de oraș. Cu manevrabilitate agilă dată de versatilitatea interiorului și tehnologia creată pentru a-ți face viața mai ușoară, V40 este partenerul perfect încă de la începutul călătoriei tale.

Experiență premium

Tapițeria City Weave completează apectul urban scandinav a modelului V40. Oglinda retrovizoare fără ramă și plafonul panoramic din sticlă creează un scanctuar spațios, conectându-te cu exteriorul chiar și atunci când ești în habitaclu.

Alătură-te călătoriei

Tot ce dezvoltăm este conceput în jurul oamenilor și fiecare inovație adusă e menită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.