Volvo V40 Cross Country

Pe orice teren, pe orice vreme, pe deplin TU

Automobilul perfect pentru o fugă în natură

Un bicorp compact cu elemente dure de design şi cu înălţime mai mare. Adus la perfecţiune pentru aventura spontană.

Interior robust cu detalii luxoase

Cu o suspensie înaltă, roţi de 19", ornamente de protecţie şi scaune din faţă mari ergonomice, modelul V40 Cross Country a fost creat exact pentru cross country, pentru deplasarea pe orice tip de teren.

Control revoluționar

Modelul V40 Cross Country vă permite să deţineţi controlul în mod confortabil, de exemplu cu ajutorul funcţiei hill descent control, care foloseşte sistemul de frânare pentru a comanda turaţia fiecărei roţi în parte pe pante accidentate şi alunecoase.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.