Noul Volvo V90 Cross Country

“Nu poți trăi deloc dacă nu trăiești clipa.” - Alan Watts

Aventură și eleganță

Cu linii armonioase, luxoase, și capacități pentru orice drum și vreme, noul V90 Cross Country este conceput pentru a îți da posibilitatea de a face mai des ceea ce iubești.

Putere vizibilă

Design-ul și meșteșugul scandinav întâlnesc adevărata performanță pe orice drum, în orice condiții meteo. Roțile mari și garda la sol înaltă îți oferă siguranță pe orice drum, placa frontală antiderapantă și extensiile aripilor Charcoal (sau într-o culoare asortată) se îmbină perfect cu barele de protecție.

Lasă-te purtat mai departe

Controlul la coborârea pantelor și tracţiunea integrală îți asigură deplasarea în condiții dificile. Adaptează-ți stilul de condus selectând modul potrivit pentru tine - Comfort, Eco, Dynamic, Off-Road sau Individual. Modul Individual îți permite să-ți creezi stilul care ti se potrivește. 

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.