Volvo XC90

Acum cu 24% mai aproape de tine

De la 51,990 € + TVA* | 4 ani garanție | Dobândă de la 0%

Descoperă oferta Volvo XC90!

Pentru Siguranța Tuturor

Volvo XC90

Dotat cu tehnologie intuitivă, echipat pentru a obține performanță

Extrem de elegant și avansat tehnologic, Volvo XC90 este unul dintre cele mai populare SUV-uri premium. În habitaclu, oferă un mediu calm și echilibrat, cu un amestec de materiale premium, într-un design pur scandinav. Poate fi comandat și cu 7 locuri, ceea ce îl face ideal pentru familie. Noile materiale interioare, inclusiv un amestec de lână, oferă opțiuni suplimentare pentru personalizare.
Alege modelul Volvo ideal pentru tine și cei dragi ție.

Volvo XC90

Dotat cu tehnologie intuitivă, echipat pentru a obține performanță

Acum este momentul potrivit să descoperi viitorul tău model Volvo XC90 deoarece este cu 21% mai aproape de tine, primești 4 ani garanție și opțiuni de finanțare, însă cel mai important este că vei conduce una dintre cele mai sigure mașini de pe piață care va avea grijă de tine și de cei dragi.

Volvo XC90 este mașina care te ajută să ieși în siguranță cu spatele din parcare datorită sstemului Cross Traffic Alert. Este maşina dotată cu sisteme de siguranţă precum Lane Keeping Aid, Blind Spot Information System și City Safety care intervin și te protejează atunci când ai cea mai mare nevoie.

Siguranţa vine la pachet cu cele mai bune soluţii de finanţare pentru tine.
Descoperă toate avantajele!

City Safety

City Safety folosește un sistem complex de senzori pentru a te alerta cu privire la pietoni, bicicliști, animale mai mari și vehicule. Funcția te avertizează dacă detectează o coliziune iminentă și frânează în cazul în care tu nu reacționezi la timp pentru a o evita sau atenua. Funcția este concepută pentru a fi activată cât mai târziu posibil, pentru a evita intervenții inutile. Frânarea automată are loc numai după sau în același timp cu avertizarea de coliziune.***
 
Volvo Cars a fost primul brand auto care a introdus acest tip de sistem de siguranță în echiparea standard a fiecărei noi mașini Volvo.
 
Lane Keeping Aid - Asistență pentru păstrarea benzii adaugă confort și siguranță condusului pe autostradă. Dacă ești pe punctul de a schimba banda fără a utiliza semnalizarea, mașina va fi încet redirecționată înapoi către banda corectă. Dacă nu este suficientă corectarea direcției sau treci în continuare peste marcajele benzii, vei fi alertat prin vibrații la nivelul volanului. Monitorizându-ți constant poziția pe șosea, asistența pentru menținerea benzii îți asigură sprijin la viteze începând cu 65 km / h.

LP. 6 safety-driver-assist-1x1-video

Oriunde te-ai afla, cu Volvo XC90 rămâi mereu în siguranță.

SOLICITĂ OFERTA

Bucură-te de confort și siguranță în fiecare secundă. Poți opta pentru diferite stiluri de condus, în funcție de nevoile tale. E momentul să te bucuri de fiecare călătorie. Alege varianta de motorizare potrivită nevoilor tale și pornește la drum.

Completează formularul și discută cu reprezentanții noștri pentru a-ți personaliza noul tău Volvo XC90.

Completează formularul

Solicită oferta și beneficiezi de:

Preț de la 51,990 € + TVA | 4 Ani Garanție | Rată lunară de 582 € / Lună**

Solicită oferta

*Prețul comunicat pentru modelul XC90 cu TVA inclus este de 61 868 € și corespunde versiunii  XC90 Inscription B5 Mild Hybrid Diesel, oferta este disponibila până pe 30 iunie 2021.
**Oferta de finanțare este calculată pe 60 de luni, cu avans 50%, fără asigurare CASCO, valoare reziduală 1% și este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN S.A, se aplică doar persoanelor juridice, fiind supusă unor termene și condiții.
***Conducătorul auto rămâne responsabil pentru manevrarea autovehiculului în orice moment. TODORUT INTERNATIONAL SRL este dealerul local selectat al Volvo Cars în Romania.