Volvo XC40

Acum cu 19% mai aproape de tine

4 ani Garanție | Dobândă de la 0%

Descoperă Volvo XC40!

Deconectează-te și pornește.

Volvo XC40

Proiectat pentru oraș. Și pentru altă lume.

SUV-ul cu design îndrăzneț și expresiv e completat de eficiența compactă. Explorează orice oraș fără a te pierde în mulțime.

Volvo XC40 - Ieși din Tipar

Descoperă-l la Test Drive

Acum este momentul potrivit să descoperi viitorul tău model Volvo XC40 deoarece este cu 16% mai aproape de tine, primești 4 ani garanție și opțiuni de finanțare, însă cel mai important este că vei conduce una dintre cele mai sigure mașini de pe piață care va avea grijă de tine și de cei dragi.

Cu garda de la sol ridicată XC40 îți oferă o poziție puternică și o vizibilitate excelentă. Cu roți mari și proporții de SUV, aceasta este o mașină concepută pentru a te ajuta să te ridici deasupra tuturor.

Ai o pereche de ochi suplimentară. City Safety este ca și cum ai avea un copilot care te veghează. Identifică alte vehicule, pietoni, bicicliști și animale mari din față, și te avertizează dacă o coliziune este iminentă. Dacă nu reacționezi la timp, acesta va frâna automat pentru a evita sau a atenua o coliziune***.

Fii în control la fiecare kilometru al călătoriei

Cu funcții intuitive de confort și siguranță.

Pentru stilul tău de viață XC40 este un SUV compact cu un design pur scandinav, îndrăzneț și expresiv. Creat în jurul nevoilor tale, combină caracteristici de depozitare ingenioase cu tehnologie inteligentă, ușor de utilizat și caracteristici utile de conectivitate pentru a face viațaurbană mai puțin complicată.

Completează formularul

Cu XC40 beneficiezi de:

Preț de la 25.990  € + TVA | 4 Ani Garanție | Rată lunară de 300 € / Lună**

Solicită un Test Drive

*Prețul comunicat pentru modelul XC40 cu TVA inclus este de 30,928  și corespunde versiunii XC40 Momentum T2, oferta este disponibila până pe 30 iunie 2021.
**Oferta de finanțare este calculată pe 60 de luni, cu avans 50%, fără asigurare CASCO, valoare reziduală 1% și este oferită de UniCredit Leasing Corporation IFN S.A, se aplică doar persoanelor juridice, fiind supusă unor termene și condiții.
***Conducătorul auto rămâne responsabil pentru conducerea sigură în orice moment.