VOLVO V60

Experimentează manevrabilitatea captivantă oferită de o mașină construită pentru performanță și adaptată perfect pentru călătoriile tale zilnice.

Faceţi un ocol până acasă

Pentru cei care au nevoie de caracterul versatil al unui estate, dar doresc manevrabilitatea avansată a unui automobil sport.

Performanţe pe măsura comenzilor

Modelul V60 înseamnă plăcerea pură a condusului, viteză şi performanţă, cu un consum mai mic de combustibil.
Cu un motor cu patru cilindri, care generează suficientă putere cât pentru un motor cu şase sau opt cilindri. 

Practic şi elegant

Bucuraţi-vă de plăcerea luxului din habitaclu cu scaunele din faţă ergonomice, personalizate, scaunele din spate cu rabatare flexibilă, pielea de calitate superioară, spaţiul vast pentru picioare şi spaţiul de depozitare amplu.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.