Descoperă Oferta Volvo S60!

Volvo S60

Acum cu 20 % mai aproape de tine

4 ani Garanțtie | Dobândă de la 0% | Avans 50%

Volvo S60

Bucură-te de un stil de condus dinamic și confort desăvârșit.

Străbate mulțimea într-o mașină care nu se pierde în anonimat. Formele bine definite și proporțiile perfecte ale sedanului S60 demonstrează faptul că originalitatea merită să iasă în evidență.

Perfect pentru drum. Prietenos cu mediul înconjurător.

Descoperă-l la Test Drive

Acum este momentul potrivit să descoperi viitorul tău model Volvo S60 deoarece este cu 20% mai aproape de tine, primești 4 ani garanție și opțiuni de finanțare, însă cel mai important este că vei conduce una dintre cele mai sigure mașini de pe piață care va avea grijă de tine și de cei dragi.

Conduci în stilul tău.
Șasiul activ cu moduri de condus Comfort, Eco și Dynamic se adaptează instantaneu felului tău de a conduce. Alegi modul de condus care ți se potrivește sau personalizezi unul propriu.

Te bucuri de sunet perfect.
Boxele Bowers & Wilkins sunt perfect poziționate, pentru a oferi un sunet atât de clar încât te simți ca în primul rând al unui concert simfonic – indiferent de locul ocupat în mașină.

square-1-image-grid
rectangle-1-image-grid
rectangle-2-image-grid

Cu S60 beneficiezi de:

Preț de la 27 962 € + TVA | 4 Ani Garanție | Rată lunară de la 324 €**

Solicită un Test Drive

*Prețul comunicat pentru modelul S60 cu TVA inclus este de 33 275  și corespunde versiunii S60 MY22 B3 (PETROL) AT8 FWD MOMENTUM PRO , oferta este disponibilăa până pe 31 August 2021.
**Oferta de finanțare prin leasing financiar este calculată pentru o perioadă 60 de luni, cu avans 50%, fără asigurare CASCO, cu o valoare reziduală de 1% și este oferită de Impuls Leasing Romania, fiind adresată exclsuiv persoanelor juridice și fiind supusă unor termene și condiții. Pentru mai multe detalii completați formularul de mai sus.