Volvo XC60
cu Aplicații Google Intergrate

Aplicații Google Intergrate | 4 ani Garanție

Descoperă Volvo XC60

Ne dorim ca stilul tău de viață să fie completat de cel mai popular model Volvo.  

Volvo XC60

Pentru siguranța tuturor.

Oriunde te-ai afla, cu Volvo XC60 rămâi mereu în siguranță. Fii în control la fiecare kilometru cu funcții intuitive de asistență și manevrabilitate. Poți opta pentru diferite stiluri de condus, în funcție de nevoile tale. E momentul să te bucuri de fiecare călătorie. Alege varianta de motorizare potrivită nevoilor tale și pornește la drum.

img-1

Siguranța copilului

Siguranța copiilor în mașinile noastre a fost mereu unul dintre principiile după care ne ghidăm la Volvo Cars. De aceea am rămas primii când vine vorba de siguranța copiilor, dar și de cercetări în domeniu, încă din 1960, prin inovații precum scaunul îndreptat către spatele mașinii sau perna de înălțare integrată cu două niveluri.

img-2

Volvo Cars App

O experiență premium sub controlul tău.  Volvo Cars App îmbină aplicația mobilă, wi-fi-ul din mașină și serviciile care te ajută să economisești timp, toate concepute pentru a-ți face viața mai ușoară și mai plăcută.

În mașinile Volvo încă din 2015, Volvo Cars App îți permite să pornești de la distanță motorul astfel încât să poți răci sau încălzi habitaclul. 

img-3

Volan și scaune încălzite

Scaunele pot fi încălzite pentru a crește confortul pentru șofer și pasageri când este frig. De asemenea, cu funcția de încălzire a volanului, diminețile de iarnă vor fi mult mai plăcute.

img-4

IntelliSafe Assist

Include o suită de funcții care oferă un nivel ridicat de asistență colaborativă, convenabilă și inteligentă pentru condițiile de trafic de zi cu zi, și sunt menite să diminueze oboseala și să te ajute să te concentrezi asupra plăcerii de a conduce. Funcțiile includ Adaptive Cruise Control, Pilot Assist, Curve Speed Adaption și Distance Alert.

8,52m_16x9_XC60_WALKAROUND_GLOBAL_sm

Solicită oferta și beneficiezi de:
Aplicații Google Intergrate | 4 ani garanție

Solicită oferta