Noul Volvo XC60

Îți prezentăm noul Volvo XC60, evoluția SUV-ului dinamic suedez. Design-ul îndrăzneț întâlnește interiorul frumos. Un model în care tehnologia este naturală, iar fiecare drum este o plăcere.

Putere și stil

Noul Volvo XC60 combină eleganța cu puterea. O capotă lungă, arcurile puternice ale roților și consolele scurte creează un sentiment de putere rafinată.

Creat cu grijă

Realizat din materiale naturale de lux, Volvo XC60 este simbolul design-ului scandinav modern. Lemnul adevărat, metalul autentic și detaliile frumoase se combină pentru a transforma fiecare călătorie într-o ocazie specială.

În control

Suspensia noastră de aer asigură echilibrul perfect între confort și manevrabilitate. Vei obține o deplasare lină, indiferent de suprafață, astfel încât să te simți mereu în control.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.