Noul Volvo S90

O nouă eră în design și inovație

Proiectând dorințe

Vă prezentăm noul Volvo S90 - elegant și sigur pe sine. Combinând materialele naturale și rafinate cu tehnologia complexă și intuitivă, acest model face parte din generația următoare de mașini Volvo.

Sedanul executiv reinventat

Descoperă liniștea, tehnologia intuitivă și performanța desăvârșită. O experiență în care inteligența, frumusețea și designul se completează în armonie perfectă prin cea mai avansată tehnologie.

T8 Twin Engine

Cu motorul T8 Twin Engine, Volvo S90 atinge cea mai bună performanță, fără compromisuri. O poți conduce ca pe o mașină normală cu eficiență crescută sau poți conduce în modul electric, în liniște și cu zero emisii.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.