MENTENANȚĂ

Noi luăm service-ul personal

Credem că service-ul mașinii tale trebuie să fie o acțiune simplă. Așa că am reinventat ideea tradițională de atelier de service. Prin regândirea metodelor vechi, ne-am propus să creăm o nouă abordare: mai personală, mai eficientă și care să aibă grijă de tine așa cum are grijă de mașina ta.

Automobil cu vârsta de peste 4 ani
Automobil cu vârsta de peste 6 ani

VOLVO SERVICE 2.0

Service-ul nostru. Conceput în jurul tău.

Nu ar trebui să fie complicat să deții o mașină. Ar trebui să fie cât mai ușor și căt mai plăcut posibil. Prin urmare am creat un service unic care include tot ce ai nevoie să te poți bucura la maxim de Volvo-ul tău. Îl numim Volvo Service 2.0.

Service_and_Repairs_Item_list_1_1

Persoana de contact dedicată

Întotdeauna vei o avea persoană de contact dedicată care îți va putea răspunde tuturor întrebărilor.

service_and_repairs_item_list_1_2

Transport alternativ

Nu există nici un motiv pentru care ar trebui să vă modificați programul doar pentru că automobilul dumneavoastră este la deservire. Vă vom oferi mereu transport alternativ ca soluție pentru a vă continua ziua.

service_and_repairs_item_list_1_3

Update-uri gratuite de soft

În mod constant dezvoltăm si îmbunătățim soft-urile instalate pe mașinile noastre. Aceasta înseamnă că mașina ta Volvo poate evolua în mai bine cu fiecare întreținere planificată efectuată, deoarece un update de software gratuit va fi întotdeauna inclus.

service_and_repairs_item_list_1_7

Servicii originale Volvo

Efectuând întreținerile planificate la un atelier autorizat Volvo, ai ales cea mai bună variantă pentru a te bucura fără probleme de experiența conducerii mașinii tale. Atelierele autorizate Volvo sunt singurele care îți pot oferi o combinație unică, ce conține: utilizarea de piese de origine, metode de lucru și expertiză unice, aplicate de specialiști Volvo.

service_and_repairs_item_list_1_5

Starea de sănătate a mașinii tale

Întotdeauna vom diagnostica starea sistemelor mașinii tale, punând accent pe cele de siguranță. În cadrul aceleiași activități de diagnosticare, vom verifica starea bateriei.

service_and_repairs_item_list_1_6

Spălarea mașinii tale

Este întotdeauna plăcut să conduci o mașină curată și de aceea o vom spăla ori de câte ori te prezinți cu ea pentru întreținere în atelierele Volvo. Prin programul Volvo Service 2.0, mașina ta nu este numai întreținută și verificată interior, ci și curățată și îngrijită la exterior.

service_and_repairs_item_list_1_4

Asistență Extinsă Volvo

Asistența Volvo oferă protecție non-stop începând de la accidente de disfuncționalitate până la pierderea unui set de chei. După fiecare deservire, vom extinde Asistența Volvo pentru încă un an fără costuri suplimentare.

Descoperă oferta

PIESE ORIGINALE VOLVO

ADN-ul Volvo-ului tău

Începând de la filtrele de habitaclu până la filtrele de ulei, de la seturile de ștergătoare la parbrize, piesele originale Volvo sunt esențiale; ele sunt ADN-ul Volvo și ele sunt cele ce fac Volvo-ul tău să fie un Volvo.

Filtre de cabină

Pentru a te putea bucura de aer curat și pentru a evita inhalarea substanțelor nocive, echipa tehnică va schimba filtrele de cabină la fiecare revizie tehnică. Toate service-urile autorizate Volvo folosesc doar filtre de cabină originale Volvo astfel încât atât tu, cât și pasagerii care călătoresc în mașina ta să vă bucurați de un climat curat.

Plăcuțe de frână

Tehnicienii Volvo vor verifica placuțele de frână în timpul fiecărei revizii. În cazul în care au nevoie de înlocuire, acestea vor fi întodeauna înlocuite cu placuțe de frână originale Volvo. Doar piesele originale sunt proiectate să funcționeze în armonie cu sistemele de frânare și de siguranță ale mașinii tale.

Ștergătoare

Combinația de ploaie, zăpadă și raze de soare, fac ca lamele ștergătoarelor să fie folosite constant și să se uzeze în timp. De aceea, îți recomandăm să le schimbi în fiecare an. Tehnicienii din service-urile autorizate Volvo pot schimba lamele uzate cu lame noi originale Volvo în timpul unei revizii tehnice sau la schimbarea anvelopelor.

Piese de schimb Volvo

Folosirea pieselor de schimb originale de la Volvo reprezintă un mod economic și ecologic de a te asigura că automobilul tău Volvo va respecta întodeauna standardele Volvo. În loc să arunci piesele uzate sau deteriorate, cum ar fi alternatorul, tehnicienii noștri le pot testa și le pot repara astfel încât să le readucă la starea inițială.

SERVICII CONCEPUTE PENTRU NEVOILE TALE

Servicii adiționale Volvo

Fie că este vorba de curățarea tapițeriei, repararea unui parbriz crăpat sau schimbarea unei anvelope, la atelierele noastre vei găsi un serviciu dedicat nevoilor tale.

service_and_repairs_item_list_2_blue_1

Anvelope

Doar experții Volvo știu ce anvelope se potrivesc cel mai bine automobilului tău. Toate centrele noastre de service furnizează anvelope și echipamente originale la prețuri competitive.

service_and_repairs_item_list_1_6

Reparații de parbriz

Reparați sau înlocuiți un parbriz? Profesioniștii noștri Volvo sunt instruiți să evalueze orice deteriorare a parbrizului și astfel încât să nu compromită siguranța sau performanțele mașinii.

service_and_repairs_item_list_2_blue_4

Serviciul de climatizare auto

Tehnicienii noștri vor verifica și curăța sistemul de climatizare Volvo, astfel încât să te poți bucura întotdeauna de un climat curat în mașină și să te asiguri că un defect minor nu se transformă în reparații costisitoare.

Descoperă oferta