Despre Todoruț Internațional
Volvo Timișoara

Ca societate comercială, SC TODORUȚ INTERNAȚIONAL SRL funcționează din 1994, fiind profilată, la început, pe distribuția națională de vopsele.

În plan motivațional, istoria firmei pornește de la implicarea treptată în domeniul auto: la început vopsele de calitate, apoi uleiuri de motor pentru că, în cele din urmă, societatea să se implice categoric în industria auto.

"Am constatat că este loc pentru o implicare mai activă în lumea auto și am dorit, de la bun început, să stabilim un nou standard de customers satisfaction.

Ne place atât de mult când suntem respectați și serviți excelent în străinătate, ne dorim, fiecare dintre noi, asemenea tratament acasă și am stabilit de la început că noi asta vom oferi. Vrem să știm că fiecare client care vine la noi va pleca mulțumit, cu un sentiment de satisfacție și cu dorința de a reveni.

Merităm un asemenea climat și vreau să cred că, mai devreme sau mai târziu, acest climat se va instaura peste tot în România" declara directorul general Viorel Todoruț.

Echipa Noastră

Fiind reprezentanții unei companii ce lucrează pentru prosperitatea omenirii, ne mândrim cu o echipă ce își conduce activitatea după principiul grijii pentru oameni și pentru mediul în care cu toții trăim.

Misiunea noastră este aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, mai sigură și în final mai bună. Astăzi, mai mult ca niciodată echipa Excellence Cars se concentrează în jurul a 3 valori: siguranță, calitate și grijă pentru mediu.

despre-volvo-totem.jpg

Orar

Vânzări:

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Showroom:

Luni - Vineri: 08:30 - 17:00

Contact

Showroom Timișoara

Calea Lugojului nr. 140
Tel: +40 256 243 737

Service

Calea Lugojului nr. 140
Tel: +40 256 243 737