Volvo S60 Cross Country

Control îmbunătăţit şi o experienţă a condusului mai implicată, pe orice vreme, pe orice teren.

Pe orice carosabil, pe orice vreme

Luxul suedez, alături de spiritul de aventură: acest sedan sportiv iese în evidenţă.

O postură îndrăzneaţă şi unică

Modelul S60 Cross Country transmite o prezenţă impunătoare şi puternică ce rezonează cu natura sa abilă. Ţevile de eşapament integrate reflectă partea sa sportivă întunecată, iar interiorul spaţios, tapiţat cu piele, cu scaune sport ergonomice degajă lux în cea mai pură formă.

Adevărata armonie pe orice teren

Un simţ înalt al controlului, cu gardă la sol mai ridicată şi construcţie solidă pentru a vă da încrederea de a forţa limitele. Cuplul de tensiune variabil şi comanda la tracţiune la viraje îmbunătăţesc experienţa condusului sportiv. Cu noile roţi Cross Country şi anvelopele cu profil înalt, care adaugă confort şi protecţie.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.