Volvo S60

Atunci când condusul contează

Manevrabilitate excepţională, dinamică naturală a condusului şi legendarul confort Volvo într-o formă de o eleganţă senzaţională.

O experienţă amplificată a condusului

Modelul S60 se laudă cu o suspensie sofisticată, direcţie exactă şi padele pentru schimbarea treptelor de viteză amplasate pe volan, pentru o schimbare manuală mai rapidă şi mai precisă.

Frână. Stop. Sigur.

Una dintre cele mai recente inovaţii pregăteşte automobilul dumneavoastră. Volvo pentru momente neaşteptate, cum ar fi o oprire bruscă a automobilului din faţă sau un ciclist care face slalom. Aceasta pregăteşte frânele pentru un răspuns mai rapid sau frânează automat dacă accidentul este iminent.

Inovațiile noastre

Tot ce creăm este proiectat în jurul oamenilor, astfel că fiecare inovație pe care am dezvoltat-o este gândită să-ți simplifice și să-ți îmbunătățească viața. Suntem foarte mândri de progresele noastre și numim aceste inovații: Drive E, Sensus și IntelliSafe.

Drive-E

Ce-ar fi dacă aţi putea combina puterea, eficienţa şi o experienţă superioară pe şosea cu un condus sustenabil? Noua noastră generaţie de motorizari Drive-E chiar asta fac, permiţându-vă să vă bucuraţi de o deplasare captivantă pe şosea, cu un consum mult mai mic de combustibil şi un nivel mult mai scăzut al emisiilor.

Sensus

O experienţă extraordinară pe şosea ar trebui să înglobeze modul în care se comportă automobilul şi felul în care vă simţiţi atunci când îl conduceţi. De aceea am creat Sensus, filosofia care stă la baza tuturor tehnologiilor noastre, care vă conectează cu automobilul şi cu lumea înconjurătoare.

IntelliSafe

Atât de serioşi suntem când vine vorba de siguranţă. De la funcţii care vă asistă în timpul condusului, până la funcţii care vă ajută să preveniţi accidentele şi vă protejează în cazul unui accident, IntelliSafe este modul în care vă punem la dispoziţie confortul zilnic şi liniştea sufletească, oriunde v-aţi duce.